Op zoek naar goole vertalen?

 
goole vertalen
Google Vertalen vertaalt nu ook live in het Nederlands Tablets Magazine.
Home Nieuws Android Google Vertalen vertaalt nu ook live in het Nederlands. Wesley Akkerman Geplaatst op 31 juli 2015 945 Categorie Android. Google heeft bekendgemaakt dat Google Vertalen twintig nieuwe talen kan vertalen waaronder de Nederlandse taal. De dienst werkt offline dus dat betekent dat je een klein pakket van 2MB moet downloaden en de app overal kunt gebruiken. Google Vertalen vertaalt nu ook live Nederlands. In mei van 2014 kocht Google het bedrijf achter de applicatie Word Lens. Met Word Lens is het mogelijk woorden live te vertalen terwijl je je smartphone of tablet voor een woord houdt dat je vertaald wil hebben.
Google Translate video laat miljard vertalingen per dag zien.
Googles nieuwe advertentiecampagne Be together not the same heeft er een video bij die benadrukt hoe belangrijk Google Translate in het Nederlands Google Vertalen is voor zowel het bedrijf als de gebruiker. Eerder nam Google al de app Word Lens over waarmee de camera van de smartphone wordt gebruikt om tekst direct te vertalen. Deze technologie is inmiddels in Google Translate geïntegreerd. De video waarin allerlei verschillende Android-smartphones aan bod komen zoals de LG G4 laat verschillende functies van Google Translate zien waarin Google ook aangeeft wat de meest vertaalde woorden zijn. Hoe gaat het met je bedankt en ik houd van je zijn de meest vertaalde woorden en zinnen ter wereld.
De Drie Apps van de Week Péago App in the Air en Google Vertalen Tech de Volkskrant.
Volkskrant.nl zet elk weekend de leukste handigste en meest informatieve apps voor u op een rijtje. Deze week drie apps die misschien van pas komen als u nog op vakantie gaat. Met Peago kun je een autorit door Frankrijk een stuk goedkoper maken App in the Air helpt bij vliegreizen en Google Translate is je vertaalhulp. Door Thomas van der Kolk 1 augustus 2015 2100. Met de auto op vakantie gaan naar het zuiden is leuk.
Tekstenverzameling verbetert Google Vertalen.
Home / Diensten / Nieuws / Nieuwsberichten / Tekstenverzameling verbetert Google Vertalen. Tekstenverzameling verbetert Google Vertalen. Het internationale internetbedrijf Google heeft bij de TST-Centrale van de Nederlandse Taalunie een verzameling Nederlandse teksten gelicentieerd. Google gaat die gebruiken om de kwaliteit van het Nederlands in Googleproducten te helpen verbeteren. Het gaat om een verzameling van één miljoen woorden die voorzien zijn van grammaticale informatie die handmatig gecontroleerd werd. Lassy Klein is het resultaat van het project LArge Scale SYntactic annotation of Dutch dat werd gefinancierd in het STEVIN-programma van de Nederlandse en Vlaamse overheid EWI-Vlaanderen namens Vlaanderen en AgentschapNL / EZ OCW en NWO namens Nederland.
Google Translate Helpdesk. Mijndomein.
De hoofduitvoer wordt namelijk volledig vervangen bij variabele pagina's. Indien Google Translate niet de juiste vertaling weergeeft kun je Google leren om je website beter te vertalen. Hiervoor dien je al ingelogd te zijn in je Google Translate account om vervolgens op je website tekst te selecteren en in het Google Translate box je eigen vertaling door te geven. Zie voor meer informatie http//support.google.com/translate/2534530. Voor de beeldvorming is hier een video instructie voor beschikbaar http//youtu.be/n2EenB_RPjA. Was dit artikel nuttig? Welke betaalmethodes kan ik gebruiken? Inloggegevens voor de mobiele applicatie. Zo betaal je opnieuw! Pakket wijzigingen of uitbreiden.
Google Translate.
Google-vertalingen echt bijna vlekkeloos? Genootschap Onze Taal.
jan kramer geplaatst op 24 oktober 2014. Probeer maar eens een stuk NL tekst in bv. het Engels te vertalen. Laat het daarna weer vertalen in het NL. Dat geeft al een indruk van de gebrekkige Engelse tekst. Pieter Smagge geplaatst op 24 oktober 2014. Iemand die zon cursus heeft gevolgd heeft meestal nog wel in de gaten dat hij/zij het niet snapt GT is zo slim niet. En GT begrijpt niets van context en grammatica. Geef mij maar een dictionaire anders moet ik straks ook een schip aanschaffen voor mijn peterselie @Jack. Jan Sleumer geplaatst op 24 oktober 2014.
datvertaalikbeter.
Wat als er enkel Google Translate bestond? Wij dagen je uit om de grappigste foute vertalingen in Google Translate te vinden.

Contacteer ons